Grote verhuizing: Think about Kink 2.0 met officiële Academy

We hebben groot nieuws, en dat is dat we vandaag officiëel de Think about Kink blog hebben verhuisd van Blogger naar Wordpress. De reden hierachter heeft te maken met het tweede nieuwtje: Think about Kink - Academy is van start gegaan en is online! Voor de Academy biedt Blogger slechte ondersteuning om de Academy artikelen goed los te kunnen houden van het blog gedeelte van Think about Kink. Daarnaast biedt Blogger ook minder gebruikersrechten, met als gevolg dat er langzamerhand steeds wat meer wrijving is gaan ontstaan met Blogger als host van de blog.

Daarbij is vanaf vandaag de website officieel verhuisd naar het volgende adres:
http://thinkaboutkink.wordpress.com/
Het nieuwe stekje op het wereld wijde web heeft nog steeds dezelfde content die je op deze locatie kan vinden op het moment van schrijven (met uitzondering van die bericht). Nieuwe berichten zullen niet meer op deze blog verschijnen, maar uitsluitend op de Wordpress pagina.

Wat gaat dit als trouwe volgeling van Think about Kink betekenen? Het betekent dat je je mogelijk opnieuw zal moeten 'enrollen' om updates te ontvangen van de veranderingen op de Think about Kink blog, zoals je dat mogelijk al gewend bent van Blogger.
Daarnaast zal de nieuwe blog een menu structuur bieden, die je helpt met het navigeren van the Academy. Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe feature van Think about Kink, kan je ook direct deze link volgen. Daar kan je momenteel zien op welke onderwerpen we de komende tijd gaan focussen; Je vindt er een overzicht van de artikelen die er gaan komen of inmiddels al zijn. In het Nederlands en het enige wat het je kost is de moeite om op links te klikken en de tijd die je nodig hebt om het te lezen. De Academy zal een levend onderdeel van de Think about Kink website zijn, die met de tijd zal veranderen. De veranderingen zal je terug kunnen vinden in een aparte pagina waarbij we alle veranderingen met datum bij zullen houden. Op die manier zal je niet een update aan een bestaand artikel missen!

Co-writerschap

Als laatste wil ik de grote verhuizing gebruiken om nog eens rond te vragen naar mensen die interesse hebben in hun visie en gedachten over BDSM, alternatieve relaties en kinkyness te delen met de rest van de wereld op een 'multi-writer platform'. Of misschien vind je het leuk om over je eigen persoonlijke ervaringen te schrijven en heb je nog niet stil gestaan dat jouw eigen ervaringen mogelijk andere mensen kunnen helpen met hun eigen gevoelens, dilema's of pure nieuwsgierigheid. Of misschien ben je wel iemand, zoals ikzelf dat ben, die het erg leuk vindt (en het tevens een goed streven vindt) om informatie te verschaffen aan anderen en hen mogelijk nieuwe dingen te kunnen leren. Of misschien ben je gewoon zo fan van Think about Kink dat je graag ook een bijdrage zou willen leveren. En dat deze content ook ten alle tijden gewoon gratis te lezen zal zijn op het internet!

Dus als je het een gaaf en leuk idee vind om mee te helpen met Think about Kink, de Think about Kink Academy, of beide, schroom je niet om een mailtje te sturen naar thinkaboutkink@gmail.com . Als de interesse er is, kunnen we vast wel wat regelen: hetzij op permanente Co-writerschap als een one-time artikel dat helemaal in het straatje van TaK past en jij er graag met jouw naam eronder zou willen publiceren.

Cheers, en jullie zullen vanaf nu meer van mij horen op Wordpress!

0 reacties:

Een reactie posten